HTML

PLAKÁTAKTIVIZMUS A NEMZET JÖVŐJÉÉRT

Egy néhány fős aktivistabrigád vagyunk. Ez az oldal azért látott napvilágot, hogy ösztönözze az eddig passzív (vagy szerencsésebb esetben másban aktív) választópolgárokat politikai véleményük kifejezésére nem mindennapi eszközökkel. Specialitásaink közé tartozik az alternatív plakátkészítés, szórólapozás és plakátátragasztás. Politikailag nem definiáljuk magunkat - mindenki agyalhat rajta, gyárthat összeesküvés elméleteket, hogy ki fizet. Elárulom: senki. Egy biztos, az elmúlt húsz évben garázdálkodó pártokat nem szívleljük, főleg a piros és a kék színűt.
Ha szeretnél első kézből értesülni a legújabb eseményekről és plakátokról, iratkozz fel RSS feedünkre (alább).

230 Volt? Van. Lesz?

2010.12.07. 21:28 guar

Aki még figyeli az út mentén kihelyezett, a figyelem elvonására kitalált óriásplakátokat, az észrevehette, hogy az elmúlt néhány hétben villanyszámlánk egy részét is ezek díszítésre költik. A legutóbbi ELMŰ-ÉMÁSZ reklámja a 230 Volt meglétét ígéri meg a jövőben is, a nagy kérdés viszont az, hogy valóban be tudja-e tartani. Ha ugyanis elfogynak a készletek, jajj nektek energiapazarló fogyasztók, nem fog tovább világítani a feledékenységből égve hagyott villany, a bekapcsolva hagyott számítógép se megy majd, de az ELMŰ-ÉMÁSZ társulat is értelmét veszti létének, hiszen már nem tud tőkét kovácsolni monopolhelyzetéből. Legyünk őszinték magunkkal, egy kicsit már várjuk, hogy eljöjjön ez az idő, de még igen eléggé féljük. Ezek után joggal véljük azt, hogy a plakátnak szüksége van némi korrekcióra, ahogy már megszokhattuk, a jó öreg "*"-ot.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: atom saját gáz energia plakát készlet elmű készletek

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr842500674

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Terhes rúdtánc 2010.12.08. 10:21:53

Christina Applegate viccet csinált a saját terhességéből: készített egy reklámparódiát, amely egy szülés előtt állóknak szóló rúdtánc DVD-t népszerűsít. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása