HTML

PLAKÁTAKTIVIZMUS A NEMZET JÖVŐJÉÉRT

Egy néhány fős aktivistabrigád vagyunk. Ez az oldal azért látott napvilágot, hogy ösztönözze az eddig passzív (vagy szerencsésebb esetben másban aktív) választópolgárokat politikai véleményük kifejezésére nem mindennapi eszközökkel. Specialitásaink közé tartozik az alternatív plakátkészítés, szórólapozás és plakátátragasztás. Politikailag nem definiáljuk magunkat - mindenki agyalhat rajta, gyárthat összeesküvés elméleteket, hogy ki fizet. Elárulom: senki. Egy biztos, az elmúlt húsz évben garázdálkodó pártokat nem szívleljük, főleg a piros és a kék színűt.
Ha szeretnél első kézből értesülni a legújabb eseményekről és plakátokról, iratkozz fel RSS feedünkre (alább).

MSZP - Mert megérdemlem

2010.03.23. 18:06 guar

Új, két részes plakátsorozat. Minden jó, ahogy van? Nem volt elég? A megaláztatásból? Az áremelésekből? A közbiztonság romlásából? Az ingatlanspekuláció céljából intézett iskolabezárásokból? A gazdasági válság körüli tehetetlenségből? A mindent átszövő korrupcióból és a milliárdos, BKV-n belüli (és kívüli) sikkasztásokból? Áprilisban mindenki maga döntheti el. Addigis tájékoztassuk a választópolgárokat, mit is műveltek velük az elmúlt nyolc évben - mert sokan hajlamosak szemet hunyni a dolgok fölött. Nos, aki az MSZP-re szavaz, az tényleg megérdemli sanyarú sorsát, azonban sajnos ezzel másokat is hasonlóra kényszerít, ezért fontos felvilágosítani a választópolgárokat.

 

LETÖLTÉS | SZÍNES | FEKETE

A3* | A3 SZÍNES | A3 FEKETE

SEGÍTSÉG | A3 (2xA4) SEGÍTSÉG

LETÖLTÉS | SZÍNES | FEKETE

A3* | A3 SZÍNES | A3 FEKETE

SEGÍTSÉG | A3 (2xA4) SEGÍTSÉG 

* Abban az esetben, ha otthon szeretnénk A3 méretű plakátot készíteni, összerakható két A4-ből is. Ha nyomdába visszük, akkor elegendő a standard méret (LETÖLTÉS-re kattintva), kívánság szerinti méretben kinyomtatják.

 

Veszprém, a kidíszített város


Inspiratív példának fogadjátok szeretettel a következő képeket. Így kell feldíszíteni egy vidéki megyeszékhely közterületeit és fontosabb tömgeközlekedési pontjait elgondolkodtató tartalmakkal.


 

Veszprém legforgalmasabb buszmegállója (Hotel), távolról

 

 

 Veszprém legforgalmasabb buszmegállója (Hotel), közelről

 

Baloldalt a kérdés, jobboldalt egy lehetséges válasz

 

Egy másik buszmegálló (Megyeháza tér)

 

 

Az egyetem melletti Hóvirág utca buszmegálló

 

A Pannon Egyetem melletti ingyenes hirdetőfelület

 

 

Közelebbről

 

A sok alkohol, buli és szórakozás mellé némi komoly dolog

 

A zebrán is nagy sikere volt

 

Az utcai elosztószekrényeken is megállja a helyét

 

Elosztószekrényről villanyáremelésre asszociálni? Miért ne?

 

Országok tönkretétele hatóságilag tilos

komment

Címkék: választás mszp tandíj hitel saját válság rendőrterror privatizáció csalás vizitdíj ingatlanadó plakát matrica kórházprivatizáció kilakoltatás kamatadó törlesztőrészlet gázáremelés mert megérdemlem tűrőképesség

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr581863014
süti beállítások módosítása