HTML

PLAKÁTAKTIVIZMUS A NEMZET JÖVŐJÉÉRT

Egy néhány fős aktivistabrigád vagyunk. Ez az oldal azért látott napvilágot, hogy ösztönözze az eddig passzív (vagy szerencsésebb esetben másban aktív) választópolgárokat politikai véleményük kifejezésére nem mindennapi eszközökkel. Specialitásaink közé tartozik az alternatív plakátkészítés, szórólapozás és plakátátragasztás. Politikailag nem definiáljuk magunkat - mindenki agyalhat rajta, gyárthat összeesküvés elméleteket, hogy ki fizet. Elárulom: senki. Egy biztos, az elmúlt húsz évben garázdálkodó pártokat nem szívleljük, főleg a piros és a kék színűt.
Ha szeretnél első kézből értesülni a legújabb eseményekről és plakátokról, iratkozz fel RSS feedünkre (alább).

Mert hülye vagyok

2010.02.25. 18:36 guar

A lusta, kényelmes fogyasztó birka bemegy a Media Marktba, ahol mindent elsőre (és másfél- vagy rosszabb esetben kétszeres áron) megkap. Eközben a Media Markt, mint külföldi multicég kiviszi az extraprofitját az országból, olykor kellemetlen helyzetbe hozva a magyar kis- és középvállalkozásokat (számítástechnikai, hangtechnikai, és egyéb elektronikai, műszaki boltokat). Emlékszem, amikor egy adaptert kellett venni a számítógépem videókártyájához, hogy TV-re tudjam kötni. A MM-ban 2000 Ft körül volt, egy budapesti mikroelektronikai boltban, a Budafoki úton pedig mindössze 550 Ft (szinte ugyanaz a darab, még az érintkezők aranyozása is megvolt). Tegyük a helyére a bagázst (és fogyasztóit), akik bár hülyének néznek minket, mégis azzal ámítgatnak, hogy azért mégsem vagyunk azok.

 

Nem lehet hülye, aki ilyen plakátot ragaszt le

 Közelebbről

 

 

Ez éjszaka is világítani fog

 

A kezdetlegesebb méret - akit érdekel, menjen közelebb :)

 

Megtetszett? Nyomás ragasztani!

Ezekből a plakátokból, mint ahogy a képeken is látszik, több méret készült.

 

Óriásplakátokra

Az alábbi két csík óriásplakátokra lett méretezve, ahogy a képen is jól látszik. Az első csík (nem vásárolok...) hét lapos, a második (Inkább... és ...hülye vagyok) pedig hat. Ezeket is a szokványos eljárással készítettük és külön-külön, egymás alá ragasztottuk fel.




LETÖLTÉS | SEGÍTSÉG
 


LETÖLTÉS | SEGÍTSÉG

 

 

Citylight felületekre

 


LETÖLTÉS | SEGÍTSÉG

Aki merészebb és áll szerszám a házhoz, az megpróbálkozhat a Citylight felületek kinyitásával (mi még nem próbáltuk) is, tartósabbá téve az átragasztást, hiszen valószínűleg az arra járkáló (és nem médiafelület-karbantartó) nem fogja letépkedni. A nyitást egyébként a kuruc.info egyik cikke és a Kétfarkú Kutyapárt videója igyekszik jól bemutatni.

Bárhova máshova (a régi, óriásplakátokra nem ajánlott méret)

 

LETÖLTÉS | SEGÍTSÉG

 
 

komment

Címkék: multi külföldi media hülye plakát pdf markt reklámcsík nagyáruház antivadkapitalizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr461774255
süti beállítások módosítása