HTML

PLAKÁTAKTIVIZMUS A NEMZET JÖVŐJÉÉRT

Egy néhány fős aktivistabrigád vagyunk. Ez az oldal azért látott napvilágot, hogy ösztönözze az eddig passzív (vagy szerencsésebb esetben másban aktív) választópolgárokat politikai véleményük kifejezésére nem mindennapi eszközökkel. Specialitásaink közé tartozik az alternatív plakátkészítés, szórólapozás és plakátátragasztás. Politikailag nem definiáljuk magunkat - mindenki agyalhat rajta, gyárthat összeesküvés elméleteket, hogy ki fizet. Elárulom: senki. Egy biztos, az elmúlt húsz évben garázdálkodó pártokat nem szívleljük, főleg a piros és a kék színűt.
Ha szeretnél első kézből értesülni a legújabb eseményekről és plakátokról, iratkozz fel RSS feedünkre (alább).

Bemutatkozás

2010.01.10. 17:40 guar

Szeretettel köszöntlek, Kedves Látogató!

Egy néhány fős aktivistabrigád vagyunk. Ez az oldal azért látott napvilágot, hogy ösztönözze az eddig passzív (vagy szerencsésebb esetben másban aktív) választópolgárokat politikai véleményük kifejezésére nem mindennapi eszközökkel. Specialitásaink közé tartozik az alternatív plakátkészítés, szórólapozás és plakátátragasztás. Politikailag nem definiáljuk magunkat - mindenki agyalhat rajta, gyárthat összeesküvés elméleteket, hogy ki fizet. Elárulom: senki. Egy biztos, az elmúlt húsz évben garázdálkodó pártokat nem szívleljük, főleg a piros és a kék színűt. Ezen az oldalon olyan plakátok jelennek meg, melyeket mi ragasztgatunk, ezzel is bátorítva minden Kedves Látogatót, hogy tegye ugyanezt. A felragasztott/átragasztott plakátokról, ha mód volt rá és készült kép, küldd el a  e-mail címre és megjelentetjük!
 

Plakátok


Mint az előző bekezdésben is említettem, bátorítok mindenkit arra, hogy az ide felpakolt plakátokat/átragasztócsíkokat/stb. terjessze és ragassza, ha van kedve. Ehhez segítségül minden plakátot felteszek PDF-ben, hogy megfelelő minőségben nyomtatható legyen. A plakátok nyomtatásáról további információkat találsz a HOGYAN? menüpont alatt.

Kérdésed van? Csak nyugodtan!


Ötleteket, kéréseket, kérdéseket, anyázást és hasonlókat IDE, ebbe a bejegyzésbe kérném, vagy e-mailben a  címre.

2 komment

Címkék: bemutatkozás kérés kérdés plakát aktivizmus

A bejegyzés trackback címe:

https://aktivizmus.blog.hu/api/trackback/id/tr941774104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

samur 2010.04.16. 13:01:29

Sziasztok!
Nagyon jo az otlet es zsenialisak a plakatok is.
Gratulalok mindannyitoknak!
Samur

virtual landscape (törölt) 2010.04.17. 07:27:02

Ne izgasson benneteket a tény, hogy M.-es videóján sehol se szív drogot ... Komcsikat, libsiket csak zavarna a valóság ...
süti beállítások módosítása